Alle Levensloopevenementen verplaatst van 2020 naar 2021 | Levensloop

Alle Levensloopevenementen verplaatst van 2020 naar 2021

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen en aangekondigde verlenging van de maatregelen van de federale regering rond het Coronavirus (Covid-19), heeft Stichting tegen Kanker de moeilijke, maar weloverwogen beslissing genomen om alle Levensloopevenementen van 2020 te annuleren en te verplaatsen naar 2021.

Uitstel maar geen afstel

De gezondheid van zowel organisatoren als “Vechters” wordt voorop gezet. Deze laatsten behoren vooral tijdens de behandelingsfase tot de patiënten die meer risico lopen op complicaties in het geval van een infectie. We willen hen hiervoor dan ook behoeden en alle risico's verminderen. Maar… Uitstel is geen afstel! Levensloop blijft een betuiging van hoop EN van overwinning. We hopen er in 2021 volop opnieuw te staan.

Kanker stopt nooit, help ons mee om kankeronderzoek niet te vergeten!

Ondanks deze maatregelen steunt Stichting tegen Kanker iedereen die Levensloop levendig wil houden. Kanker stopt nooit en dus gaat het engagement voor Levensloop ook nu verder, om kankeronderzoek te blijven steunen. Help ons mee om kankeronderzoek niet te vergeten. 

Op de website van Stichting tegen Kanker kan je meer informatie terugvinden rond de aanbevelingen van Stichting tegen Kanker in verband met de uitbraak van het Coronavirus (Covid-19) voor kankerpatiënten en hun families. 

We blijven jullie informeren via deze website en via onze Facebookpagina. Stichting tegen Kanker volgt de verdere aanbevelingen van de autoriteiten op de voet om hierop de nodige maatregelen te nemen.  Bedankt voor jullie begrip.

Tenslotte kunnen we niet genoeg benadrukken dat we iedereen heel erg willen bedanken voor al jullie inspanningen, steun en inzet in de voorbije periode en hopen op jullie begrip.

 

Reacties

Donderdag avond 5.76 km gewandeld met Nordic Girls 

Help ons zo in onze missie: deel deze pagina met je vrienden en familie!