Coronavirus (Covid-19) | Levensloop

Coronavirus (Covid-19)

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen en beslissingen van de federale regering rond het Coronavirus (Covid-19), heeft Stichting tegen Kanker de moeilijke, maar weloverwogen beslissing genomen om alle Levensloopevenementen van dit voorjaar (alle Levenslopen van 18/4/2020 tot en met 5/7/2020) te annuleren. De comités beslissen zelf of het evenement wordt uitgesteld naar een latere datum in het najaar. 

Stichting tegen Kanker wil zijn voorzorgsmaatregelen nemen m.b.t. het Coronavirus (Covid-19) voor iedereen die bij Levensloop betrokken is, en dan in het bijzonder ook voor onze Vechters. Zij behoren vooral tijdens de behandelingsfase tot de patiënten die meer risico lopen op complicaties in het geval van een infectie. We willen hen hiervoor dan ook behoeden en alle risico's vermijden. 

Kanker stopt nooit, Levensloop heeft jullie creativiteit nodig!

Ondanks deze maatregelen steunt Stichting tegen Kanker iedereen die Levensloop levendig wil houden. Kanker stopt nooit en dus gaat het engagement voor Levensloop ook nu verder, om kankeronderzoek te blijven steunen. Help ons mee om kankeronderzoek niet te vergeten. Je kan bijvoorbeeld een wandeling maken in gezinsverband ten voordele van Levensloop. Aarzel niet om jullie ideeën door te geven aan het comité. 

Op de website van Stichting tegen Kanker kan je meer informatie terugvinden rond de aanbevelingen van Stichting tegen Kanker in verband met de uitbraak van het Coronavirus (Covid-19) voor kankerpatiënten en hun families. 

We blijven jullie informeren via deze website en via onze Facebookpagina. Stichting tegen Kanker volgt de verdere aanbevelingen van de autoriteiten op de voet om hierop de nodige maatregelen te nemen.  Bedankt voor jullie begrip.

Tenslotte kunnen we niet genoeg benadrukken dat we iedereen heel erg willen bedanken voor al jullie inspanningen, steun en inzet in de voorbije periode en hopen op jullie begrip. 

Help ons zo in onze missie: deel deze pagina met je vrienden en familie!