Theatershow met een "hart" van Fried Ringoot op 9 maart | Levensloop

Theatershow met een "hart" van Fried Ringoot op 9 maart

Fried Ringoot (Levensloop Neteland)

Zelfs de dag van vandaag is kanker nog al te vaak een taboeonderwerp. Patiënten en hun zorgdragers die getroffen worden door de ziekte vinden het veelal moeilijk om hun noden en gevoelens onder woorden te brengen. Maar meer nog dan dat weten de mensen in hun omgeving niet altijd hoe ze het gesprek moeten aangaan met iemand die de diagnose gekregen heeft. Er heersen ook nog altijd veel misverstanden rond kanker. Vechters kunnen daardoor ook vereenzamen. Stichting tegen Kanker wil zo het grote publiek sensibiliseren over hoe belangrijk het is om te praten over kanker en hoe je dat kan doen en zo patiënten, zorgdragers en naasten daarbij ook ondersteunen.

We praten met professor Johan Swinnen (bekend van zijn tocht al lopend vanuit Leuven naar Santiage De Compostella), Mieke Beirinckx (zelf Vechter en lid bij de organisatie www.lostenco.be) en met Brenda Beutels (eveneens Vechter). Zij getuigen dat spreken over kanker een hulpmiddel kan zijn.

Daarna zal Fried Ringoot je meenemen in een rollercoastervan emoties waar hij zichzelf ontzettend blootgeeft.Deze rasperformer zuigt je mee in een fijngevoelig, gepolijst verhaal vol humor en met een ontzettende dosis zelfrelativering.

Je ticket bestellen kan je hier bestellen.

Alle opbrengst gaat naar Levensloop Neteland

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen