Projectoproep Levensloop-Grants 2024 | Levensloop

Projectoproep Levensloop-Grants 2024

Wat zijn de Levensloop-Grants?

Elk jaar organiseert Stichting tegen Kanker verschillende Levenslopen verspreid over gans België. Dankzij deze schitterende solidariteitsbeweging kunnen we het hele jaar door onze steun betuigen aan mensen met kanker en hun naasten.

Bovendien wordt een deel van de ingezamelde fondsen gebruikt om lokale initiatieven die ten goede komen aan het welzijn van mensen met kanker en hun naasten  financieren. Hiervoor organiseren we de projectoproep “Levensloop-Grants”.

Tenslotte wil Stichting tegen Kanker met de Levensloop-Grants de lokale gemeenschappen die de Levenslopen organiseren bedanken voor hun opmerkelijke inspanningen in de strijd tegen kanker.

Wie mag er indienen?

Alle actoren binnen het medisch, psychosociaal en verenigingsnetwerk van een regio alsook locale besturen kunnen een aanvraag indienen.  

Welk project komt in aanmerking?

Operationele projecten tussen 1.000€ en 10.000€ die direct bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten.

Alvorens uw project in te dienen, vragen we u om het Reglement van de projectoproep te lezen om zeker te zijn dat u voldoet aan de deelname criteria.

Meer informatie betreffende het Reglement vindt u in onderstaande link.

REGLEMENT 

Hoe een Levensloop-Grant indienen?

Een project moet ingediend worden bij een Levensloop.

Het indienen verloopt in twee fases:

In een eerste fase wordt copromotorschap aangevraagd vanaf 9 januari 2024 tem 13 februari 2024. Daarna wordt deze fase afgesloten.

In de tweede fase, na goedkeuring van het copromotorschap, kan vanaf 14 februari 2024 door de aanvrager een project worden ingediend tot en met 19 maart 2024 om 13u.

Dit verloopt via het indieningsplatform door te klikken op onderstaande link:

INDIENEN DOSSIER

Informatie over Levenslopen in uw buurt

Voor specifieke vragen of meer informatie betreffende Levensloop : info@levensloop.be of  www.levensloop.be.

Hieronder vindt u een link naar het overzicht van de verschillende Levenslopen.

LEVENSLOPEN IN UW BUURT

Wanneer mag u een project indienen?

Fase 1: Copromotorschap aanvraag vanaf 9 januari 2024 t.e.m. 13 februari 2024

Fase 2: Project indienen vanaf 14 februari 2024 t.e.m. 19 maart 2024 13uDe laureaten zullen bekend gemaakt worden eind juni 2024.

 

Vragen

Mocht u nog vragen hebben betreffende de deelname criteria en het indienen van een project, aarzel dan niet om contact opnemen met een expert van het departement Grants: socialsupportgrants@kanker.be.
Een objectieve selectie

De selectie van de projecten gebeurt door een onafhankelijke nationale jury, samengesteld uit experten en vrijwilligers. Deze zullen bepalen welke projecten weerhouden zullen worden om de objectiviteit en onafhankelijkheid te verzekeren.

 

 

Reacties

Beste, kunnen we met een extra ploeg nog deelnemen?

 

mvg,

Eve

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen