mini Levensloop | Levensloop

mini Levensloop

Levensloop: 
Wanneer: 
25 september
Type: 
Evenement

Levensloop zal er dit jaar door gekende redenen iets anders uitzien. We gaan voor een mini editie die 12uur zal duren in plaats van 24uur. 

Op zaterdag 25 september nodigen we iedereen uit om naar het Stadspark te komen en iets te komen eten en drinken en ons zo te steunen. Het zijn dit jaar niet de teams (omwille van Corona) die catering aanbieden maar professionele foodtrucks. Een deel van de opbrengst gaar uiteraard naar het wetenschappelijk kankeronderzoek. Er zal ook een bar zijn die gerund zal worden door verschillende teams en vrijwilligers.

Uiteraard blijft ook in deze kleine corona editie bewegen centraal staan. Schrijf dus snel in via deze link en kom met ons mee bewegen tegen kanker: https://frontoffice.byemisys.com/shop/LevensloopAalst2021/mini-levensloop/nl/ticket/

Je kan zoveel en zolang wandelen en/of lopen als je wil. Je kan dit zelf doen of in team doen. Aan jou de keuze. Onze hoop is met zoveel mogelijk mensen een signaal geven dat we strijd tegen kanker blijven aangaan. En dat we nog meer dan ooit te voren hoop willen brengen in deze donkere tijden.

Als afsluiter zal er ook dit jaar een indrukwekkende kaarsenceremonie zijn. Om de mensen die we verloren zijn te herdenken of diegene die een zware strijd aan het leveren zijn te eren.

En last but not least voorzien we ook in deze kleine editie verwennerij voor onze VIP's, onze vechters. Zelf ooit de diagnose kanker gehad? Schrijf dan zeker in als vechter. 

Jullie komen toch ook?!

Deel deze pagina en nodig je vrienden uit!: 
Datum
zaterdag, 25 september, 2021 - 09:00 tot 21:00
Prijs
€10