Doe een gift | Levensloop

Doe een gift

* = verplicht veld
De deelnemer die ik wil steunen
* = verplicht veld
Het team dat ik wil steunen
* = verplicht veld
De Levensloop die ik wil steunen
of

Een gift doen

Elk jaar krijgen meer dan 70 000 mensen de woorden ‘U hebt kanker’ te horen. Gelukkig krijgt een deel van hen ooit te horen dat ze genezen zijn. Dankzij u. In de strijd tegen kanker telt elke gift. Hoe klein of groot ook.

 

Steun Levensloop op verschillende manieren

Start of vervoeg een team

Elk team kan geld inzamelen voor de strijd tegen kanker door zich te laten sponsoren of activiteiten te organiseren. 

Steun ons

Steun de strijd tegen kanker en doe een gift aan je Levensloop een team of een teamlid. Heb je een geldinzamelingsactie georganiseerd? Dan kan je hier ook je bijdrage registreren.

Doe mee als vrijwilliger

Zin om als vrijwilliger een handje mee te helpen op Levensloop-activiteiten en -evenementen?

Doe mee als Vechter

Heb je kanker of heb je kanker gehad? Als Vechter ben je onze eregast op de Levensloop-activiteiten. Je kracht en moed worden in de bloemetjes gezet.

U maakt het verschil!

Vanaf een totaalbedrag van €40 op jaarbasis zijn je giften fiscaal aftrekbaar. Tegenover die gift staat geen enkele tegenprestatie van gelijk welke aard en is enkel van toepassing voor donateurs op Belgisch grondgebied.  Buitenlandse donateurs krijgen een "Ontvangstbewijs".

Een gift is een geldsom die zonder tegenwaarde door één persoon, een bedrijf of organisatie geschonken wordt aan Stichting tegen Kanker. Je krijgt er als schenker niets voor terug. Alleen een individuele gift geeft recht op een fiscaal attest.

 

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen