Doe mee in een team op Levensloop! | Levensloop

Doe mee in een team op Levensloop!

Tijdens de Covid-19- pandemie wordt voor heel wat activiteiten noodgedwongen de pauzeknop ingedrukt. Maar kanker stopt helaas nooit. Om de strijd tegen kanker te winnen, is het van levensnoodzakelijk belang ook nu fondsen te blijven werven om het onderzoek naar kanker vooruit te helpen. Doe daarom mee aan de Levensloop-beweging: door zelf een team samen te stellen of door je aan te sluiten bij een bestaand team.

Deelnemen aan Levensloop is een unieke manier om lokaal bij te dragen aan de strijd tegen kanker. Dat kan op verschillende manieren: doe een gift, word lid van een team, schrijf je in als Vechter of vrijwilliger, of word lid van je plaatselijke Levensloop-comité.

Onze teams zijn onze levensader. De huidige omstandigheden maken het moeilijker om fondsen te werven, maar laat dat je vooral niet tegenhouden. Organiseer nu eigen initiatieven en plaats ze in de agenda! En zet je gebruikelijke fondsenwervingsactiviteiten om naar contactloze wervingsacties. Wedden dat we daarmee hetzelfde succes kunnen boeken? Elke inspanning brengt op!

teams leuven

Opgelet, er is een belangrijke wijziging: door je in te schrijven op de website van Levensloop, steun je de Levensloop-beweging. Je krijgt dan de mogelijkheid om jezelf te laten sponsoren, een kaarsenzakje te kopen, geld in te zamelen of zelf een activiteit voor te stellen!

Let wel: deelnemen aan een activiteit of evenement van Levensloop kan na eenvoudige registratie via de link op de pagina van elk initiatief. Was je al ingeschreven voor een Levensloop in 2020? Dan ben je automatisch ingeschreven voor de Levensloop-beweging 2021. Alvast bedankt voor je steun!

Coronaproof fondsen werven met je team

Spreek de verbeelding van je team aan om contactloze activiteiten en uitdagingen te organiseren om je teller het hele jaar door te laten aantikken! Je zal zien: dat is net zo prettig en motiverend! Wat inspiratie om je op weg te helpen? Kan je schilderen, beeldhouwen, breien...? Maak dan originele werken en verkoop ze online. Of organiseer een veiling op een website voor tweedehands spullen. Of waarom geen quiz of een poëziewedstrijd?

Download hier onze inspiratiegids!

Zo nemen teams dit jaar deel aan Levensloop

Wordt er dit jaar een Levensloop-evenement georganiseerd in je buurt? Dan zal dat enigszins anders in zijn werk gaan dan in andere jaren. Teams nemen dit jaar niet meer om beurten deel gedurende 24 uur en ze kunnen ook geen verkoopstands openhouden. Maar dit belet niet dat elke deelnemer gedurende 4 uur de volledige Levensloop-ervaring beleeft en zich dus eigenlijk veel intensiever inzet.

Er zijn veel manieren om deel te nemen: door bij te dragen aan het programma van het evenement, door te helpen als vrijwilliger, of gewoon door in je omgeving over het evenement te praten... Want alle winsten uit de verkoop van tickets en drankjes helpt de teller van je team aantikken!

Teams aan het woord

    

 

 

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen