Neteland 2017 | Levensloop

Neteland 2017

document

Goedemiddag,

 

Hoe geraak ik aan een sponser document. Om voor ons te sponseren?

Voor naar bedrijven toe te stappen?

Reacties

Indien je mij per kerende je mailadres bezorgd, stuur ik je de documenten.

Gr.,

Don

Welkom op de pagina van Levensloop Neteland 2017

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die mensen die kanker hebben of hebben gehad in de bloemetjes zet. Tegelijk zamelt Levensloop ook geld in ten voordele van wetenschappelijk kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten. 

Het hele jaar door kan je deelnemen aan verschillende activiteiten in de buurt gaande van kleine activiteiten zoals workshops, lezingen en wandelingen tot een groots evenement. Tijdens dit evenement kan je samen wandelen en lopen in estafette en toon je je solidair met onze Vechters.

Doe mee!

  • Wil je meedoen aan een evenement? Ga naar de agenda, kies je evenement en volg de instructies. Bij de registratie kan je je teamkeuze aangeven of je kan je inschrijven zonder team. Je kan je ook laten sponsoren of zelf een actie op poten zetten om fondsen te werven. 
  • Heb of had je kanker? Meld je dan gratis aan als eregast voor de activiteiten van je comité. Door je aan te melden als Vechter word je ook op de hoogte gehouden van speciale activiteiten.

Teams van deze Levensloop

Totale opbrengst € 1 320
Meer info
Samen gaan we ervoor!
Totale opbrengst € 4 411
Meer info
Always on my mind. Forever in my heart.
Totale opbrengst € 3 826
Meer info

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen