Edegem 2019 | Levensloop

Edegem 2019

ENERGY SOUP

Energy soup

Kom op 12 en 13 oktober langs de Fresenius Kabi stand in Edegem voor een lekkere verse ENERGIE TOMATENSOEP van www.soepreme.be , die je bovendien kunt verrijken met een scheutje Fresubin 2 kcal Drink voor extra energie. Een ideale opkikker voor & na het lopen of wandelen, maar ook zeker voor al de supporters tijdens dit event. € 3 voor een lekker kopje verse soep, de opbrengst gaat volledig naar de Stichting tegen Kanker. Smakelijk!

Welkom op de pagina van Levensloop Edegem 2019

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die mensen die kanker hebben of hebben gehad in de bloemetjes zet. Tegelijk zamelt Levensloop ook geld in ten voordele van wetenschappelijk kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten. 

Het hele jaar door kan je deelnemen aan verschillende activiteiten in de buurt gaande van kleine activiteiten zoals workshops, lezingen en wandelingen tot een groots evenement. Tijdens dit evenement kan je samen wandelen en lopen in estafette en toon je je solidair met onze Vechters.

Doe mee!

  • Wil je meedoen aan een evenement? Ga naar de agenda, kies je evenement en volg de instructies. Bij de registratie kan je je teamkeuze aangeven of je kan je inschrijven zonder team. Je kan je ook laten sponsoren of zelf een actie op poten zetten om fondsen te werven. 
  • Heb of had je kanker? Meld je dan gratis aan als eregast voor de activiteiten van je comité. Door je aan te melden als Vechter word je ook op de hoogte gehouden van speciale activiteiten.

Teams van deze Levensloop

Totale opbrengst € 340
Meer info
Totale opbrengst € 2 488
Meer info
LIFE is to celebrate!!
Totale opbrengst € 4 740
Meer info
Team van familie en vrienden uit Westmalle en omstreken
Totale opbrengst € 505
Meer info
de klok rond voor het goede doel

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen