Aalst 2024 | Levensloop

Aalst 2024

Start of vervoeg een team

Steun ons

Doe mee als vrijwilliger

Doe mee als Vechter

Welkom op de pagina van Levensloop Aalst 2024

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die mensen die kanker hebben of hebben gehad in de bloemetjes zet. Tegelijk zamelt Levensloop ook geld in ten voordele van wetenschappelijk kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten. 

Het hele jaar door kan je deelnemen aan verschillende activiteiten in de buurt gaande van kleine activiteiten zoals workshops, lezingen en wandelingen tot een groots evenement. Tijdens dit evenement kan je samen wandelen en lopen in estafette en toon je je solidair met onze Vechters.

Doe mee!

  • Wil je meedoen aan een evenement? Ga naar de agenda, kies je evenement en volg de instructies. Bij de registratie kan je je teamkeuze aangeven of je kan je inschrijven zonder team. Je kan je ook laten sponsoren of zelf een actie op poten zetten om fondsen te werven. 
  • Heb of had je kanker? Meld je dan gratis aan als eregast voor de activiteiten van je comité. Door je aan te melden als Vechter word je ook op de hoogte gehouden van speciale activiteiten.

Sleutelmomenten

Comité- activiteiten

Teams van deze Levensloop

Totale opbrengst € 120
Meer info
Je bent niet alleen, ik loop met je mee 💜
Totale opbrengst € 60
Meer info
You don't have to go fast, you just have to go.

In de Kijker

Contact

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen