Entreprises Bedrijven 2017 | Levensloop

Entreprises Bedrijven 2017

Loop of wandel met ons mee

Doe een gift

Kies uw formule

Welkom op de pagina van Levensloop Entreprises Bedrijven 2017

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die mensen die kanker hebben of hebben gehad in de bloemetjes zet. Tegelijk zamelt Levensloop ook geld in ten voordele van wetenschappelijk kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten. 

Het hele jaar door kan je deelnemen aan verschillende activiteiten in de buurt gaande van kleine activiteiten zoals workshops, lezingen en wandelingen tot een groots 24-uurs evenement. Tijdens dit evenement kan je samen wandelen en lopen in estafette en toon je je solidair met onze Vechters.

Doe mee!

Wil je meedoen aan een activiteit of evenement? Ga naar de agenda, kies je activiteit en volg de instructies. Bij de registratie kan je je teamkeuze aangeven of je kan je inschrijven zonder team. Je kan je ook laten sponsoren of zelf een actie op poten zetten om fondsen te werven. 

Heb of had je kanker? Meld je dan gratis aan als eregast voor de activiteiten van je comité. Door je aan te melden als Vechter word je ook op de hoogte gehouden van speciale activiteiten.

Meer info over Levensloop of hoe je kan deelnemen? Lees hier verder. 

 

Teams van deze Levensloop

Totale opbrengst € 4 229
Meer info
Together, yes we can
Totale opbrengst € 0
Meer info
#Tousensemble tegen kanker/ #Tousensemble contre le cancer
Totale opbrengst € 4 214
Meer info
#Tousensemble tegen kanker/ #Tousensemble contre le cancer
Totale opbrengst € 8 179
Meer info
De kracht van mensen

In de Kijker

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen