Genk 2019 | Levensloop

Genk 2019

Start of vervoeg een team

Steun ons

Doe mee als vrijwilliger

Doe mee als Vechter

Welkom op de pagina van Levensloop Genk 2019

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die mensen die kanker hebben of hebben gehad in de bloemetjes zet. Tegelijk zamelt Levensloop ook geld in ten voordele van wetenschappelijk kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten. 

Het hele jaar door kan je deelnemen aan verschillende activiteiten in de buurt gaande van kleine activiteiten zoals workshops, lezingen en wandelingen tot een groots evenement. Tijdens dit evenement kan je samen wandelen en lopen in estafette en toon je je solidair met onze Vechters.

Doe mee!

  • Wil je meedoen aan een evenement? Ga naar de agenda, kies je evenement en volg de instructies. Bij de registratie kan je je teamkeuze aangeven of je kan je inschrijven zonder team. Je kan je ook laten sponsoren of zelf een actie op poten zetten om fondsen te werven. 
  • Heb of had je kanker? Meld je dan gratis aan als eregast voor de activiteiten van je comité. Door je aan te melden als Vechter word je ook op de hoogte gehouden van speciale activiteiten.

Sleutelmomenten

Teams van deze Levensloop

Totale opbrengst € 740
Meer info
Totale opbrengst € 644
Meer info
OUD maar niet OUT
Totale opbrengst € 27 835
Meer info
We zullen doorgaan. Side by side against cancer. Omdat we onze vechters zo graag zien en blijven zien. ❤️

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen