Gent 2017 | Levensloop

Gent 2017

Start of vervoeg een team

Steun ons

Doe mee als vrijwilliger

Doe mee als Vechter

Welkom op de pagina van Levensloop Gent 2017

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die mensen die kanker hebben of hebben gehad in de bloemetjes zet. Tegelijk zamelt Levensloop ook geld in ten voordele van wetenschappelijk kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten. 

Het hele jaar door kan je deelnemen aan verschillende activiteiten in de buurt gaande van kleine activiteiten zoals workshops, lezingen en wandelingen tot een groots evenement. Tijdens dit evenement kan je samen wandelen en lopen in estafette en toon je je solidair met onze Vechters.

Doe mee!

  • Wil je meedoen aan een evenement? Ga naar de agenda, kies je evenement en volg de instructies. Bij de registratie kan je je teamkeuze aangeven of je kan je inschrijven zonder team. Je kan je ook laten sponsoren of zelf een actie op poten zetten om fondsen te werven. 
  • Heb of had je kanker? Meld je dan gratis aan als eregast voor de activiteiten van je comité. Door je aan te melden als Vechter word je ook op de hoogte gehouden van speciale activiteiten.

Sleutelmomenten

Teams van deze Levensloop

Meer info
De haven werpt zijn anker, wij stappen tegen kanker.
Totale opbrengst € 30
Meer info
Muziek van de HOOP
Totale opbrengst € 3 285
Meer info
Gezondheidszorg met een Ziel

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen