Mouscron 2023 | Levensloop

Mouscron 2023

Start of vervoeg een team

Steun ons

Doe mee als vrijwilliger

Doe mee als Vechter

Welkom op de pagina van Levensloop Mouscron 2023

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die mensen die kanker hebben of hebben gehad in de bloemetjes zet. Tegelijk zamelt Levensloop ook geld in ten voordele van wetenschappelijk kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten. 

Het hele jaar door kan je deelnemen aan verschillende activiteiten in de buurt gaande van kleine activiteiten zoals workshops, lezingen en wandelingen tot een groots evenement. Tijdens dit evenement kan je samen wandelen en lopen in estafette en toon je je solidair met onze Vechters.

Doe mee!

  • Wil je meedoen aan een evenement? Ga naar de agenda, kies je evenement en volg de instructies. Bij de registratie kan je je teamkeuze aangeven of je kan je inschrijven zonder team. Je kan je ook laten sponsoren of zelf een actie op poten zetten om fondsen te werven. 
  • Heb of had je kanker? Meld je dan gratis aan als eregast voor de activiteiten van je comité. Door je aan te melden als Vechter word je ook op de hoogte gehouden van speciale activiteiten.

Sleutelmomenten

Teams van deze Levensloop

Totale opbrengst € 2 837
Meer info
Seul on va plus vite, ensemble on va plus loin !
Totale opbrengst € 430
Meer info
"Vaincre ce mal avec l'amicale"
Totale opbrengst € 11 471
Meer info
Equipe du Comité Relais pour la Vie Mouscron
Totale opbrengst € 310
Meer info
AGIS POUR LA VIE !

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen