Steun ons als bedrijf | Levensloop

Steun ons als bedrijf

Ondernemingen maken het verschil in de strijd tegen kanker

Gemiddeld krijgen 180 Belgen dagelijks te horen dat ze kanker hebben. Kanker treft zoveel mensen dat de mobilisatie tegen de ziekte ook in het bedrijfsleven als een urgentie wordt beschouwd.

Ontdek hier hoe u er als bedrijf kan voor zorgen dat de inzet en solidariteit van uw teams ten goede komen aan de strijd tegen kanker.

HOE KUNNEN BEDRIJVEN EN HUN WERKNEMERS DE STRIJD TEGEN KANKER STEUNEN?

  • Word strategische partner. Zijn gezondheid en preventie belangrijke thema’s in uw communicatie of uw CSR strategie? Dan kunnen we samen kijken hoe we elkaars werking kunnen versterken rond thema’s als tabakspreventie, gezonde levensstijl of UV bescherming.
  • Maak het uw klanten of relaties mogelijk om bij te dragen aan de strijd tegen kanker door bv. een gift aan Stichting tegen Kanker op te nemen in uw Loyalty programs.
  • Organiseer een fundraisingactie met personeel en/of klanten: een sportief evenement, een teambuilding, een verkoop voor het juiste doel. U kan online uw eigen projectpagina aanmaken op onze website, relaties uitnodigen om deel te nemen en nauwkeurig volgen hoe de inzameling evolueert t.o.v. een vooropgesteld doel.
  • Bied gratis diensten aan Stichting tegen Kanker: vertalingen, logistieke steun, juridisch advies, ook wij hebben ze nodig en we willen de ingezamelde fondsen zoveel mogelijk ter beschikking stellen van patiënten en onderzoekers.
  • Versterk Levensloop en schrijf je als team in op één van onze 27 Levensloopcampagnes. Zie ook www.levensloop.be
  • Steun onze werking en projecten met een gift op het rekeningnummer BE45 0000 0000 8989 of doneer online

Of laat je creativiteit de vrije loop en versterk ons met je eigen steunconcept!

Samen roepen we de ziekte een halt toe. Interesse of bijkomende vragen?

Neem contact met ons op en ontdek hoe we kanker samen klein kunnen krijgen.

Mieke Willems

Corporate Fundraising

Tel: 02 743 37 17

Gsm: 0475 600 329

Getuigenissen

Touring

“Ontspannen sfeer, onderlinge steun, solidariteit, animatie, activiteiten, grappige momenten, emotionele momenten,… Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijk weekend. Net als bij Touring volstaat het om er te staan als team, acties te organiseren om fondsen te werven en vooral je goed humeur mee te brengen. Je keert vermoeid terug naar huis, maar zo blij deelgenomen te hebben aan zo’n mooie actie en met fantastisch leuke herinneringen.”

Nicole Croon, kapitein van het Touring team tijdens Levensloop International Community of Brussels

AXA

“Bij AXA als verzekeraar zit bescherming tegen risico’s in ons DNA. Als maatschappelijk verantwoorde onderneming steunt AXA onderzoek en risicopreventie. AXA is dan ook de fiere partner van de Stichting tegen Kanker voor de promotie van Levensloop. De missie van Levensloop sluit naadloos aan bij onze focus op de maatschappelijke uitdaging van ‘langer leven’. Kanker kan iedereen treffen en samen met alle medewerkers van AXA zullen we alles doen om van Levensloop een succes te maken.”

Dina Losifidis, Corporate Responsibility & Affairs Manager bij AXA.

AON Belgium

“In 2014 namen een 80-tal Aon-medewerkers en hun familieleden deel aan Levensloop in Brussel (Evere). Deze actie kaderde in het “Global Service Day” initiatief dat Aon jaarlijks wereldwijd organiseert en waarbij de Aon-medewerkers een deel van hun professionele en vrije tijd aan een project met een maatschappelijke en sociale dimensie wijden. De goede organisatie van het event en de mogelijkheid om rond deze deelname ter plaatse ook visibiliteit te creëren, maakten van deze eerste deelname een geslaagd project.”

Ellen Van Moll, HR Consultant Recruitment & Selection Aon Belgium

ING West- en Oost-Vlaanderen

“ING West- en Oost-Vlaanderen participeerde met 4 teams aan Levensloop Kortrijk 2014. In totaal toonden 100 collega’s zich gedurende 24u solidair met de patiënten. Collega’s pakten dit enthousiast aan en vonden het bovendien een meerwaarde om zich ook buiten de professionele context samen in te zetten. Als ING West- en Oost-Vlaanderen juichen we dergelijke mooie en noodzakelijke initiatieven toe… en kijken we tevreden terug op deze goede organisatie!”

Annelien Defoort, Business Developer bij ING Kortrijk

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen