Word Levensloop ambassadeur! | Levensloop

Word Levensloop ambassadeur!

 

Er gebeurt heel wat in de Levensloop en Stichting tegen Kanker community. Interessant nieuws, video’s of weetjes willen we dan ook graag met zo veel mogelijk mensen delen. Als ambassadeur van Levensloop kan jij ons helpen om de boodschap te verspreiden. 

Concreet wil dit zeggen dat je af en toe een mailtje van ons krijgt, met de vraag om een boodschap te delen. Met een simpele klik kan je dan dit berichtje delen met jouw netwerk op Facebook, Twitter en/of Linkedin. Hierdoor kan je je vrienden en familie laten kennismaken met Levensloop

Je kiest zelf hoe vaak en op welke netwerken je onze boodschap deelt. We contacteren je ook enkel wanneer we ervan overtuigd zijn dat je er ook effectief iets aan hebt.

Op die manier help jij ons om meer mensen te laten kennismaken met Levensloop. En hoe meer mensen Levensloop kennen, hoe meer mensen we kunnen engageren voor Levensloop en hoe meer we kankeronderzoek kunnen steunen. Door onze boodschappen te delen, draag je dus ook bij aan de strijd tegen kanker.  

Geïnteresseerd?

Schrijf je dan hier in!

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen