Emma Meesemanplein in Jan Ypermanziekenhuis | Levensloop

Emma Meesemanplein in Jan Ypermanziekenhuis

Voortaan is er in Ieper een “Emma Meesseman plein”. Zoek voorlopig niet in het centrum van Ieper, dat komt later misschien nog. Het basketbalpleintje naast de nieuwe vleugel van het Jan Yperman Ziekenhuis kreeg vorige donderdag deze bijzondere eer. In deze vleugel wordt binnenkort een afdeling kinder- en jeugdpsychiatrie ondergebracht en de jongeren zullen zich even kunnen ontspannen op dit pleintje.

 Algemeen directeur Frederik Chanterie zorgde voor deze primeur samen met zijn bestuur en het comité van Levensloop Ieper. Emma is de meter van Levensloop Ieper en ze zet zich regelmatig in voor het goede doel. Dit werd nog eens dik in de verf gezet in aanwezigheid van talrijke medewerkers van het JYZ en enkele leden van het comité Levensloop. Na het knippen van het lintje gooide Emma al even een balletje en deelde nadien gul handtekeningen uit aan jong en oud.

 

 

 

 

Ze schonk ook nog een gesigneerde basketshirt aan Levensloop Ieper om geveild te worden; de opbrengst gaat integraal naar Stichting tegen Kanker. 

Meer hierover later. Wellicht kan Emma er niet bij zijn op zaterdag 23 september voor de tweede editie Levensloop maar ze zal ongetwijfeld haar streekgenoten via een opname weer oproepen om deel te nemen.

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen