Wat is Levensloop? | Levensloop

Wat is Levensloop?

Voor de strijd tegen kanker zoekt Stichting tegen Kanker supporters, zodat elke Vechter zich gesteund voelt.

Het voorbije jaar dwong de coronaviruscrisis ons om de Levensloop-evenementen in de ijskast te zetten. Maar de strijd tegen kanker gaat verder, want kanker neemt nooit een pauze. 

Alle Vechters hebben nog steeds jou en je steun nodig. Voor al wie tegen kanker vecht betekent jouw steun een groot verschil en geeft hun het gevoel dat ze er niet alleen voorstaan. Jij kan een echte rol spelen als supporter voor elk van hen!

Vanaf nu biedt Levensloop het hele jaar door steun en hoop in de strijd tegen kanker, en niet alleen tijdens de jaarlijkse evenementen. 

Neem dus zeker een kijkje in onze agenda om de vele activiteiten te ontdekken, voorgesteld door je plaatselijk comité en teams. Elke deelname, elke ingezamelde euro is een concreet gebaar zodat Stichting tegen Kanker onderzoek kan vooruithelpen en levens kan redden. 

 

Word ook supporter van Levensloop! Hoe doe je mee?

  • Deelnemen aan een Levensloop-activiteit

    In onze agenda vind je de Levensloop-activiteiten bij jou in de buurt. Schrijf je in via de inschrijvingslink op de activiteitenpagina! Vorm een nieuw team of sluit je aan bij een bestaand team. Je kan je dan laten sponsoren, een kaarsenzakje kopen, geld inzamelen of zelf een activiteit voorstellen!

  • Organiseer zelf een activiteit met je team!

    Bedenk een leuke fondsenwervingsactiviteit om fondsen te werven en vergeet niet om deze te registreren op de onlinekalender! Zo trek je meer mensen aan. En dat zorgt dan weer voor nog meer plezier en meer inkomsten op de teller van je team. Voor meer info en inspiratie kan je hier terecht.

Agenda

Steun de strijd tegen kanker.

Evenement
zaterdag
21/05
Mons 2022
Evenement
zaterdag
21/05
Leuven 2022
Comité-activiteit
zondag
22/05
Leuven 2022
Comité-activiteit
donderdag
26/05
Ath 2022
Evenement
zaterdag
28/05
Koksijde-Oostduinkerke 2022
Comité-activiteit
dinsdag
31/05
Mouscron 2022
Comité-activiteit
zondag
05/06
Charleroi 2022
Evenement
zaterdag
11/06
Maas & Kempen 2022
Stichting tegen Kanker - Samen tegen Kanker

Over Stichting tegen Kanker

Als het om kanker gaat, is hopen toegestaan!

 

  • De wetenschap staat niet stil.
  • Patiënten en hun familie worden steeds beter begeleid.
  • Opsporing en preventie boeken vooruitgang.Stichting tegen Kanker speelt een belangrijke rol in die drie domeinen, en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Haar expertise geniet nationale en internationale erkenning.Kanker terugdringen? Het hele team van Stichting tegen Kanker werkt daar keihard aan. Professioneel, enthousiast en integer!Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website van Stichting tegen Kanker.

 

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen