Steun ons als bedrijf en doe mee met Levensloop! | Levensloop

Steun ons als bedrijf en doe mee met Levensloop!

Ondernemingen maken het verschil in de strijd tegen kanker

Net als vele andere partners kan ook jij bijdragen aan de strijd tegen kanker. Want we moeten de strijd verderzetten: elk jaar worden in ons land meer dan 71.000 nieuwe kankerdiagnoses gesteld...Onderzoek leidt tot meer levensjaren en een betere levenskwaliteit. Maar de strijd tegen kanker is nog niet voorbij. Het blijft belangrijk om: 

 • behandelingen te blijven ontwikkelen voor kankers die moeilijk te verslaan zijn
 • actie te ondernemen om mensen met kanker en hun naasten beter te begeleiden
 • preventiecampagnes te organiseren om het risico op kanker te verminderen

Meedoen aan Levensloop is de ideale manier om ons lokaal te steunen in deze strijd. Met verschillende teams lopen, wandelen of fietsen we gedurende 24u. Je kan ons tijdens een Levensloop op verschillende manieren ondersteunen: 

  1. Doe mee met je bedrijf aan een Levensloop in de buurt

   • Zoek een Levensloop via onze agenda

   • Motiveer je collega’s en schrijf je in als team:

    • Samen lossen jullie elkaar af tijdens het 24 uur evenement. Laat je sponsoren en organiseer een fundraisingactie met de collega’s en/of klanten: een sportief evenement, een teambuilding, een verkoop... Wat inspiratie nodig om je op weg te helpen? Download hier onze inspiratielijst!
  2. Steun ons via sponsoring in natura:

   • voor de organisatie van een evenement hebben we heel wat praktische middelen nodig (logistieke steun, technisch materiaal, drukwerk, etc.) en uiteraard zijn wij ook blij met deze steun.

  3. Word sponsor!

   • We sluiten samen een partnership-overeenkomst af met het lokaal Levensloop-comité. Hierin leggen we de gesponsorde bedragen en tegenprestaties vast. 

  4. Steun met een gift:

  Contacteer ons

  Zin om mee te doen of heb je nog bijkomende vragen? Of is er geen Levensloop-evenement in je buurt? Neem contact met ons op via info@levensloop.be en we helpen je graag verder.  

  Getuigenissen

  Touring

  “Ontspannen sfeer, onderlinge steun, solidariteit, animatie, activiteiten, grappige momenten, emotionele momenten,… Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijk weekend. Net als bij Touring volstaat het om er te staan als team, acties te organiseren om fondsen te werven en vooral je goed humeur mee te brengen. Je keert vermoeid terug naar huis, maar zo blij deelgenomen te hebben aan zo’n mooie actie en met fantastisch leuke herinneringen.”

  Nicole Croon, kapitein van het Touring team tijdens Levensloop International Community of Brussels

  AXA

  “Bij AXA als verzekeraar zit bescherming tegen risico’s in ons DNA. Als maatschappelijk verantwoorde onderneming steunt AXA onderzoek en risicopreventie. AXA is dan ook de fiere partner van de Stichting tegen Kanker voor de promotie van Levensloop. De missie van Levensloop sluit naadloos aan bij onze focus op de maatschappelijke uitdaging van ‘langer leven’. Kanker kan iedereen treffen en samen met alle medewerkers van AXA zullen we alles doen om van Levensloop een succes te maken.”

  Dina Losifidis, Corporate Responsibility & Affairs Manager bij AXA.

  AON Belgium

  “In 2014 namen een 80-tal Aon-medewerkers en hun familieleden deel aan Levensloop in Brussel (Evere). Deze actie kaderde in het “Global Service Day” initiatief dat Aon jaarlijks wereldwijd organiseert en waarbij de Aon-medewerkers een deel van hun professionele en vrije tijd aan een project met een maatschappelijke en sociale dimensie wijden. De goede organisatie van het event en de mogelijkheid om rond deze deelname ter plaatse ook visibiliteit te creëren, maakten van deze eerste deelname een geslaagd project.”

  Ellen Van Moll, HR Consultant Recruitment & Selection Aon Belgium

  ING West- en Oost-Vlaanderen

  “ING West- en Oost-Vlaanderen participeerde met 4 teams aan Levensloop Kortrijk 2014. In totaal toonden 100 collega’s zich gedurende 24u solidair met de patiënten. Collega’s pakten dit enthousiast aan en vonden het bovendien een meerwaarde om zich ook buiten de professionele context samen in te zetten. Als ING West- en Oost-Vlaanderen juichen we dergelijke mooie en noodzakelijke initiatieven toe… en kijken we tevreden terug op deze goede organisatie!”

  Annelien Defoort, Business Developer bij ING Kortrijk

  Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen