Steun ons als bedrijf en doe mee met Levensloop! | Levensloop

Steun ons als bedrijf en doe mee met Levensloop!

Ondernemingen maken het verschil in de strijd tegen kanker

Net als vele andere partners kan ook jij bijdragen aan de strijd tegen kanker. Want we moeten de strijd verderzetten: elk jaar worden in ons land meer dan 71.000 nieuwe kankerdiagnoses gesteld...Onderzoek leidt tot meer levensjaren en een betere levenskwaliteit. Maar de strijd tegen kanker is nog niet voorbij. Het blijft belangrijk om: 

 • behandelingen te blijven ontwikkelen voor kankers die moeilijk te verslaan zijn
 • actie te ondernemen om mensen met kanker en hun naasten beter te begeleiden
 • preventiecampagnes te organiseren om het risico op kanker te verminderen

Meedoen aan Levensloop is de ideale manier om ons lokaal te steunen in deze strijd. Met verschillende teams lopen, wandelen of fietsen we gedurende 24u. Je kan ons tijdens een Levensloop op verschillende manieren ondersteunen: 

  1. Doe mee met je bedrijf aan een Levensloop in de buurt

   • Zoek een Levensloop via onze agenda

   • Motiveer je collega’s en schrijf je in als team:

    • Samen lossen jullie elkaar af tijdens het 24 uur evenement. Laat je sponsoren en organiseer een fundraisingactie met de collega’s en/of klanten: een sportief evenement, een teambuilding, een verkoop... Wat inspiratie nodig om je op weg te helpen? Download hier onze inspiratielijst!
  2. Steun ons via sponsoring in natura:

   • voor de organisatie van een evenement hebben we heel wat praktische middelen nodig (logistieke steun, technisch materiaal, drukwerk, etc.) en uiteraard zijn wij ook blij met deze steun.

  3. Word sponsor!

   • We sluiten samen een partnership-overeenkomst af met het lokaal Levensloop-comité. Hierin leggen we de gesponsorde bedragen en tegenprestaties vast. 

  4. Steun met een gift:

  Contacteer ons

  Zin om mee te doen of heb je nog bijkomende vragen? Of is er geen Levensloop-evenement in je buurt? Neem contact met ons op via info@levensloop.be en we helpen je graag verder.  

  Getuigenissen

  Aperam

  "Als teamkapitein van Aperam en Vechter probeer ik collega’s te mobiliseren om deel te nemen. Want Levensloop is een belangrijk evenement met een sociaal doel waar niemand mag ontbreken. Buiten het sociale thema, is het gewoon aanwezig zijn, kanker delen met lotgenoten en mensen die betrokken zijn net zo belangrijk tijdens het evenement"

  Annick Boyen, HR Aperam 

  AXA

  "Met AXA Hearts in Action, ons vrijwilligersprogramma voor bedrijven, doen we al meer dan 10 jaar mee aan Levensloop. Niet alleen nemen we deel aan het evenement voor het goede doel, maar het geeft ons ook de kans om als collega's een leuk moment te beleven en de teamspirit te versterken."

  "We moedigen iedereen aan om mee te doen aan een of meer Levensloop-evenementen. Het is altijd een geweldig evenement, met veel sfeer, solidariteit en ook emotie."

  Clarisse Janssen, AXA Hearts in Action officer - AXA Belgium

  Christellijke Mutualiteit

  "Bij de Christelijke Mutualiteit steunen we al jaren Levensloop, omdat de CM zich inzet voor de gezondheid van iedereen, en dus ook in de strijd tegen kanker. Ik moedig bedrijven aan om deel te nemen omdat we in een steeds individualistischere wereld leven, en we meer solidair moeten zijn. Het duurt maar 1 weekend en het helpt echt om geld in te zamelen voor Stichting tegen Kanker. Als je echt een leuke tijd wilt beleven voor een goed doel, kom dan naar Levensloop!

  Evelyne Cakij, teamkapitein Christelijke Mutualiteit - Levensloop Brussel

  Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen