Ik wil deelnemen als Vechter aan Levensloop | Levensloop

Ik wil deelnemen als Vechter aan Levensloop

Wanneer ben je een Vechter?

Iedereen die kanker overwonnen heeft of die momenteel nog behandeld wordt, is een “Vechter”.

Levensloop plaatst de persoon achter de ziekte - de Vechter - centraal. Levensloop zet de Vechters in de bloemetjes en viert hun moed. De Vechter met grote V staat symbool voor alle mensen die samen tegen kanker (met een kleine k) vechten.

Activiteiten voor Vechters en hun familieleden

 • Het lokaal comité van Levensloop bestaat uitsluitend uit vrijwilligers en wordt gesteund door Stichting tegen Kanker. Het organiseert het hele jaar door verschillende activiteiten, waarvan sommige opgedragen worden aan Vechters en/of hun familieleden. Ben je zelf een Vechter? Aarzel dan niet om deel te nemen aan deze activiteiten. Met deze activiteiten willen we het welzijn van (ex-)patiënten verbeteren. Enkele voorbeelden: yogasessies, kooklessen, lichamelijke activiteiten... Al deze activiteiten worden aangeboden door professionals met een specialisatie op het gebied van kanker.

   
 • Wordt er een Levensloop-evenement georganiseerd in je buurt? Dan zijn de Vechters eregasten!

  Ze krijgen gratis toegang en ontvangen een goodiebag. Daarnaast wordt er voor hen een (online en/of offline) programma samengesteld waarbij alle coronamaatregelen in acht worden genomen. Vechters worden tijdens het evenement in de bloemetjes gezet, samen met alle andere mensen die betrokken zijn bij de strijd tegen kanker (begeleiders, verzorgers, enz.).
 • Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten voor Vechters en hun naasten?
  • Schrijf je in via dit inschrijvingsformulier 
  • Het lokaal comité houdt je op de hoogte van activiteiten voor Vechters.
  • Als er een actie wordt georganiseerd, kan je gratis inschrijven voor de activiteit of het evenement via de activiteitenpagina.

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen