Straffe madammen op Levensloop! | Levensloop

Straffe madammen op Levensloop!

Aller strafste madam

Als er een team is dat zich met hart en ziel inzet voor Levensloop, dan is het wel “De Straffe madammen” van Levensloop Leuven. Opgericht door Anke en haar familie, om de aller strafste madam in hun leven, hun mama, maar ook het vriendinnengroepje van haar mama te steunen. Elke vriendin vecht tegen een andere soort kanker.
 

Noodlot

Anke: “In 2016 waren we enorm opgelucht toen mama van borstkanker genezen werd verklaard. Maar jammer genoeg sloeg het noodlot enkele jaren later opnieuw toe en werden er uitzaaiingen gevonden in haar longen, lever en bot. Gelukkig mocht mama instappen in een nieuwe onderzoekstudie op UZ Gasthuisberg. De immuuntherapie sloeg aan en dankzij de medicatie konden we dit jaar mama haar grote droom eindelijk waarmaken: samen met heel de familie een weekend naar Centerparcs gaan. We zijn er ons van bewust dat dit zonder de onderzoekstudie hoogstwaarschijnlijk niet meer gelukt zou zijn. Daarom blijven we ons met veel plezier inzetten om geld in te zamelen voor Levensloop.“
 

Sfeer, warmte, verbondheid en om mama te zien stralen

“We zijn een heel klein team en we zijn eerst gestart als wandel-en loopteam. Vorig jaar waagden we de stap om overdag ook een drank- en eetstand open te houden. Deze editie zullen we onze stand de volle 24u openen met de hulp van alle kleinkinderen maar vooral ook dankzij het enthousiaste vrijwilligersteam van Levensloop Leuven dat steeds klaarstaat om te helpen of oplossingen te zoeken als we een probleem hebben. We verwelkomen graag iedereen op 27 en 28 mei in Leuven aan onze stand met o.a. (vegetarische) hotdogs en panini's, dessertjes van Madam Zoet en lekkere drankjes verkopen. Ook de kinderen vergeten we niet: zij kunnen kindertattoos laten zetten of “Kindercluedo” en het spelletje “Nageltje klop” spelen!

Waarom we het doen? Voor de sfeer, de warmte, de verbondenheid maar vooral om mama te zien stralen en genieten en de hoop om dit nog heel lang te mogen meemaken!”
 

Ook zin om mee te doen aan Levensloop?

Trommel je vrienden, familie of collega’s op en stel een team samen om een onvergetelijke 24 uur te beleven op Levensloop! Meer info vind je hier.  Bekijk ook de agenda om een Levensloop in jouw buurt te vinden. 

 

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen