Levensloop Brugge | Levensloop

Levensloop Brugge

Levensloop: 
Wanneer: 
22 april
Type: 
Evenement

 

Levensloop Brugge gaat dit jaar door op zaterdag 22 april om 15u tot zondag 23 April 15u te Sport Vlaanderen Assebroek.

Opnieuw 24u strijden, herinneren en vieren ! 

Het feestelijk Levensloop-evenement van 24u draait rond solidariteit en fondsenwerving. Omdat kanker nooit slaapt, tonen we ons op het evenement solidair met alle Vechters en hun naasten door 24u in estafette te wandelen of te lopen. De drie ceremonies – Openingsceremonie, Kaarsenceremonie & Slotceremonie – zijn de drie sleutelmomenten van het Levensloop-evenement:

  • Openingsceremonie op zaterdag 22/4 om 15u : Deze ereronde van de Vechters vormt het startschot van Levensloop. Hiermee vieren Vechters hun overwinning, geven ze anderen hoop en bedanken ze iedereen die hen steunt
  • Kaarsenceremonie op zaterdag 22/4 om 21u: Dit symbolische moment is bedoeld om mensen met kanker te steunen, personen te vieren die de ziekte overwonnen en overleden dierbaren te herinneren.
  • Slotceremonie op zondag 23/4 om 14u45: De Slotceremonie zet iedereen die Levensloop mee mogelijk maakt in de bloemetjes en wordt ook het ingezameld bedrag bekend gemaakt. Als orgelpunt lopen al deze mensen samen nog een laatste ronde voor de strijd tegen kanker.

Hoe deelnemen?

  1. Schrijf je onderaan in voor het Levensloop-evenement! Bij de registratie kan je je teamkeuze aangeven.
  2. Wil je liever niet actief mee wandelen of lopen? Kom dan langs en geniet van de gratis optredens, ochtendgymnastiek op zondag, zumba, DJ's, kinderanimatie, photobooth en van de vele drink- en eetmogelijkheden.
  3. Meedoen als vrijwilliger, Vechter of een Levensloop financieel steunen kan uiteraard ook.

Hou onze Facebookpagina zeker in het oog voor alle nieuws over het evenement: https://www.facebook.com/levensloopbrugge

Bedankt voor je steun in de strijd tegen kanker!

Deel deze pagina en nodig je vrienden uit!: 
Datum
zaterdag, 22 april, 2023 - 15:00 tot zondag, 23 april, 2023 - 15:00
Prijs
De deelnameprijs is 10 EUR per persoon, ongeacht het aantal rondjes dat je wandelt of loopt. De opbrengst van Levensloop gaat naar Stichting tegen Kanker. Stichting tegen Kanker besteedt dat geld aan het wetenschappelijk kankeronderzoek, aan begeleiding en ondersteuning van patiënten en hun familie en kankerpreventie.
Adres Sport Vlaanderen Nijverheidsstraat 112, Brugge
Contact
brugge@levensloop.be