Aalst 2019 | Levensloop

Aalst 2019

Theatervoorstelling ‘En ? Alles Goed’ Van Fried Ringoot

Levensloop Aalst en de Stichting Tegen Kanker organiseren op vrijdag 27 september de theatervoorstelling ‘En ? Alles Goed’ Van Fried Ringoot (bekend van Belgium's got talent).De acteur vertelt daarin over zijn ervaring met kanker en de moeilijkheden die mensen vaak hebben om hun gevoelens onder woorden te brengen. Het wordt geen droge bedoening, Ringoot – zelf kankerpatiënt – brengt het stuk aangrijpend en herkenbaar maar vooral met veel humor. De grens tussen een lach en een traan is immers vaak heel dun. Al meer dan 22.000 mensen beleefden deze voorstelling, en nu komt ze dus naar Aalst, in CC De Werf.De opbrengst van deze show gaat integraal naar Levensloop Aalst.Na de show volgt een kort panelgesprek "praten over kanker".De voorstelling vindt plaats in CC De Werf op 27 september om 20u (deuren open om 19u30), tickets kosten 10 euro (drankje inbegrepen) en zijn te krijgen via CCdewerf.be. Tickets zijn beschikbaar vanaf 5 augustus.

Welkom op de pagina van Levensloop Aalst 2019

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die mensen die kanker hebben of hebben gehad in de bloemetjes zet. Tegelijk zamelt Levensloop ook geld in ten voordele van wetenschappelijk kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten. 

Het hele jaar door kan je deelnemen aan verschillende activiteiten in de buurt gaande van kleine activiteiten zoals workshops, lezingen en wandelingen tot een groots evenement. Tijdens dit evenement kan je samen wandelen en lopen in estafette en toon je je solidair met onze Vechters.

Doe mee!

  • Wil je meedoen aan een evenement? Ga naar de agenda, kies je evenement en volg de instructies. Bij de registratie kan je je teamkeuze aangeven of je kan je inschrijven zonder team. Je kan je ook laten sponsoren of zelf een actie op poten zetten om fondsen te werven. 
  • Heb of had je kanker? Meld je dan gratis aan als eregast voor de activiteiten van je comité. Door je aan te melden als Vechter word je ook op de hoogte gehouden van speciale activiteiten.

Teams van deze Levensloop

Totale opbrengst € 335
Meer info
positief blijven is onze boodschap
Totale opbrengst € 1 607
Meer info
Wij zijn een warme ambitieuze Aalsterse groep met een hart voor Groot-Aalst #weirdoengt voor alle vechters <3
Totale opbrengst € 3 705
Meer info
Samen staan we sterk!
Totale opbrengst € 177
Meer info
TechniGO! GO GO GO @Levensloop

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen