Beveren 2019 | Levensloop

Beveren 2019

Sponsorteam Levensloop Beveren volop in actie !

Sponsorteam Levensloop Beveren

Hieronder lees je alles over de activiteiten van ons sponsorteam. Word ook sponsor! Stuur een mail naar partnerslevensloopbeveren@gmail.com

Reacties

16/2 : Op dit moment hebben we reeds meer dan 30 sponsors! Hopelijk komen er nog meer! Stuur een mailtje naar partnerslevensloopbeveren@gmail.com of bel naar 0478/337215 voor meer info. DOEN! 

Op 15/8 hebben wij meer dan 60000€ op de teller van Levensloop, daarvan komt meer dan 55000€ van onze meer dan 100 sponsors!! Fantastisch toch! 

Wil jij als sponsor meedoen, stuur dan een mailtje naar partnerslevensloopbeveren@gmail.com

Welkom op de pagina van Levensloop Beveren 2019

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die mensen die kanker hebben of hebben gehad in de bloemetjes zet. Tegelijk zamelt Levensloop ook geld in ten voordele van wetenschappelijk kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten. 

Het hele jaar door kan je deelnemen aan verschillende activiteiten in de buurt gaande van kleine activiteiten zoals workshops, lezingen en wandelingen tot een groots evenement. Tijdens dit evenement kan je samen wandelen en lopen in estafette en toon je je solidair met onze Vechters.

Doe mee!

  • Wil je meedoen aan een evenement? Ga naar de agenda, kies je evenement en volg de instructies. Bij de registratie kan je je teamkeuze aangeven of je kan je inschrijven zonder team. Je kan je ook laten sponsoren of zelf een actie op poten zetten om fondsen te werven. 
  • Heb of had je kanker? Meld je dan gratis aan als eregast voor de activiteiten van je comité. Door je aan te melden als Vechter word je ook op de hoogte gehouden van speciale activiteiten.

Teams van deze Levensloop

Totale opbrengst € 245
Meer info
Terug van de partij!
Totale opbrengst € 20 003
Meer info
Totale opbrengst € 3 327
Meer info
There is a light that never goes out

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen