Evergem 2021 | Levensloop

Evergem 2021

So far so good

We gaan ervoor!

Zo simpel en zo duidelijk is het! Maar alleen zijn we niks en dus hebben we jullie hulp nodig!

We zijn trots op het team dat we hebben aangemaakt en hopen jullie met open armen te ontvangen!

Schrijf je dus gauw in. Onze dankbare glimlach en die van vele vechters krijg je in ruil.

Welkom op de pagina van Levensloop Evergem 2021

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die mensen die kanker hebben of hebben gehad in de bloemetjes zet. Tegelijk zamelt Levensloop ook geld in ten voordele van wetenschappelijk kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten. 

Het hele jaar door kan je deelnemen aan verschillende activiteiten in de buurt gaande van kleine activiteiten zoals workshops, lezingen en wandelingen tot een groots 24-uurs evenement. Tijdens dit evenement kan je samen wandelen en lopen in estafette en toon je je solidair met onze Vechters. Alle Levenslopen sluiten samen het jaar af op tijdens de nationale Kaarsenceremonie op 21/12, een magisch moment dat moed geeft aan Vechters en naasten. 

Doe mee!

Wil je meedoen aan een activiteit of evenement? Ga naar de agenda, kies je activiteit en volg de instructies. Bij de registratie kan je je teamkeuze aangeven of je kan je inschrijven zonder team. Je kan je ook laten sponsoren of zelf een actie op poten zetten om fondsen te werven. 

Heb of had je kanker? Meld je dan gratis aan als eregast voor de activiteiten van je comité. Door je aan te melden als Vechter word je ook op de hoogte gehouden van speciale activiteiten.

Meer info over Levensloop of hoe je kan deelnemen? Lees hier verder. 

 

Teams van deze Levensloop

Totale opbrengst € 1 397
Meer info
Totale opbrengst € 30
Meer info
VOETVERZORGING EN MASSAGE
Totale opbrengst € 205
Meer info
Totale opbrengst € 190
Meer info
Wij zijn een sociaal geëngageerde groep vrienden in Evergem die zich willen inzetten voor de gezondheid van onze medemens

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen