Tour of Hope 2020 | Levensloop

Tour of Hope 2020

Tour of Hope

Wat is Tour of Hope?

In 2020 zijn, ten gevolge van de corona crisis, alle Levenslopen in België uitgesteld. De Tour of Hope biedt hierop een alternatief initiatief aan waarbij, net als bij een Levensloop, de Vechters ((ex-)kankerpatiënten) en de strijd tegen kanker centraal staat. De boodschap is dat we moeten blijven BEWEGEN en ons niet in slaap laten wiegen. Niet door kanker en niet door Corona.

WANNEER VINDT TOUR OF HOPE PLAATS?

Tour of Hope start op donderdag 1 oktober om 16 uur en eindigt op zaterdag 24 oktober om 16 uur. Het duurt dus 24 dagen. Dit is naar analogie met de 24 uur bij elke Levensloop.

WAT HOUDT TOUR OF HOPE IN?

Alles draait om bewegen. Deelnemers en Vechters worden aangemoedigd om zo veel mogelijk te wandelen, te lopen en/of te fietsen. Afstand speelt daarbij geen rol. Of je nu 50 meter of 50 kilometer beweegt maakt niet uit. Het gaat om het engagement in de strijd tegen kanker. Daarnaast moedigen we ook iedereen aan om zo veel mogelijk in de kijker te komen door foto’s en/of filmpjes te maken van activiteiten die ze in die periode uitvoeren en deze op onze Facebook-pagina te posten. 

Daarnaast zullen er voor Vechters en deelnemers activiteiten georganiseerd worden. Meer informatie hierover zal op onze Facebook-pagina te vinden zijn.

Bij al deze activiteiten moeten wel de op dat moment geldende regels, opgelegd door de Nationale Veiligheidsraad, nageleefd worden.

Net zoals bij elke Levensloop zijn er 3 speciale momenten voorzien: 

  • Openingsceremonie:  donderdag 1 oktober (16 uur)
  • Kaarsenceremonie: zaterdag 17 oktober (19 uur)
  • Slotceremonie: zaterdag 24 oktober (16 uur)

Deze ceremoniën zullen niet op een specifieke locatie doorgaan, maar zullen op onze Facebook-pagina, op de aangegeven momenten, te volgen zijn.

HOE MOET IK ME INSCHRIJVEN EN HOEVEEL KOST HET?

Deelname aan "Tour of Hope" is GRATIS. Inschrijven kan via de website van www.levensloop.be/tour-of-hope.

WAAR KAN IK TERECHT VOOR MEER INFORMATIE?

Meer informatie is te vinden op onze Facebook-pagina: www.facebook.com/TourofHope2020.  Ook kan je ons bereiken door een mail te sturen naar Tourofhope@stichtingtegenkanker.be of Tourofhope@Fondationcontrelecancer.be Het organiserend team Tour of Hope en Stichting tegen Kanker.

Welkom op de pagina van Levensloop Tour of Hope 2020

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die mensen die kanker hebben of hebben gehad in de bloemetjes zet. Tegelijk zamelt Levensloop ook geld in ten voordele van wetenschappelijk kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten. 

Het hele jaar door kan je deelnemen aan verschillende activiteiten in de buurt gaande van kleine activiteiten zoals workshops, lezingen en wandelingen tot een groots evenement. Tijdens dit evenement kan je samen wandelen en lopen in estafette en toon je je solidair met onze Vechters.

Doe mee!

  • Wil je meedoen aan een evenement? Ga naar de agenda, kies je evenement en volg de instructies. Bij de registratie kan je je teamkeuze aangeven of je kan je inschrijven zonder team. Je kan je ook laten sponsoren of zelf een actie op poten zetten om fondsen te werven. 
  • Heb of had je kanker? Meld je dan gratis aan als eregast voor de activiteiten van je comité. Door je aan te melden als Vechter word je ook op de hoogte gehouden van speciale activiteiten.

Teams van deze Levensloop

Totale opbrengst € 0
Meer info
Totale opbrengst € 1 120
Meer info
AZ Nikolaas in beweging!
Totale opbrengst € 1 203
Meer info
In memory of our friend and colleague Susan.
Totale opbrengst € 10
Meer info
Keep discovering

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen