Brugge 2023 | Levensloop

Brugge 2023

10 jaar levensloop

voor het 10é jaar op een rij, zijn we er weer bij

Koksijde, Brugge, Hasselt, Edegem en Beveren stapten we al zonder veel zeveren.

nu gaat Chris helemaal uit de bol en wandelt ze de 24 uren zelf vol

Welkom op de pagina van Levensloop Brugge 2023

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die mensen die kanker hebben of hebben gehad in de bloemetjes zet. Tegelijk zamelt Levensloop ook geld in ten voordele van wetenschappelijk kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten. 

Het hele jaar door kan je deelnemen aan verschillende activiteiten in de buurt gaande van kleine activiteiten zoals workshops, lezingen en wandelingen tot een groots evenement. Tijdens dit evenement kan je samen wandelen en lopen in estafette en toon je je solidair met onze Vechters.

Doe mee!

  • Wil je meedoen aan een evenement? Ga naar de agenda, kies je evenement en volg de instructies. Bij de registratie kan je je teamkeuze aangeven of je kan je inschrijven zonder team. Je kan je ook laten sponsoren of zelf een actie op poten zetten om fondsen te werven. 
  • Heb of had je kanker? Meld je dan gratis aan als eregast voor de activiteiten van je comité. Door je aan te melden als Vechter word je ook op de hoogte gehouden van speciale activiteiten.

Teams van deze Levensloop

Totale opbrengst € 220
Meer info
Familiale atletiekvereniging
Totale opbrengst € 400
Meer info
Totale opbrengst € 2 320
Meer info
Atletiekvereniging Jabbeke: een club waar iedereen zich thuis kan voelen!!
Totale opbrengst € 7 000
Meer info
Never Ever Ever Give Up

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen