Neteland Herenthout 2023 | Levensloop

Neteland Herenthout 2023

Goed bezig

Dag teamleden,

Na de eerste teamvergadering kunnen we alleen maar concluderen dat we goed bezig zijn. Reeds 14 teamleden waardoor we daarmee op de derde plaats staan. Slechts twee verwijderd van de eerste. Al 630 euro ingezameld en daarmee staan we wel op de eerste plaats. Doen jullie mee aan de zoektocht naar extra teamleden?

 

Een trotse teamkapitein in naam van onze ganse ploeg.

Chris 

Welkom op de pagina van Levensloop Neteland Herenthout 2023

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die mensen die kanker hebben of hebben gehad in de bloemetjes zet. Tegelijk zamelt Levensloop ook geld in ten voordele van wetenschappelijk kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten. 

Het hele jaar door kan je deelnemen aan verschillende activiteiten in de buurt gaande van kleine activiteiten zoals workshops, lezingen en wandelingen tot een groots evenement. Tijdens dit evenement kan je samen wandelen en lopen in estafette en toon je je solidair met onze Vechters.

Doe mee!

  • Wil je meedoen aan een evenement? Ga naar de agenda, kies je evenement en volg de instructies. Bij de registratie kan je je teamkeuze aangeven of je kan je inschrijven zonder team. Je kan je ook laten sponsoren of zelf een actie op poten zetten om fondsen te werven. 
  • Heb of had je kanker? Meld je dan gratis aan als eregast voor de activiteiten van je comité. Door je aan te melden als Vechter word je ook op de hoogte gehouden van speciale activiteiten.

Teams van deze Levensloop

Totale opbrengst € 240
Meer info
Totale opbrengst € 160
Meer info
Wij gaan voor alles door het vuur.
Totale opbrengst € 398
Meer info
Klavertjes stappen tegen kanker!
Totale opbrengst € 1 396
Meer info
Chiro Herenthout wandelt mee!

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen