Neteland Nijlen 2024 | Levensloop

Neteland Nijlen 2024

WELKOM

Welkom aan alle teamleden van The Warm Hearts! Blij dat jullie er bij zijn. 

Nog enkele maanden en we gaan er een super warm weekend van maken! 

Reacties

Welkom teamleden

Welkom op de pagina van Levensloop Neteland Nijlen 2024

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die mensen die kanker hebben of hebben gehad in de bloemetjes zet. Tegelijk zamelt Levensloop ook geld in ten voordele van wetenschappelijk kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten. 

Het hele jaar door kan je deelnemen aan verschillende activiteiten in de buurt gaande van kleine activiteiten zoals workshops, lezingen en wandelingen tot een groots evenement. Tijdens dit evenement kan je samen wandelen en lopen in estafette en toon je je solidair met onze Vechters.

Doe mee!

  • Wil je meedoen aan een evenement? Ga naar de agenda, kies je evenement en volg de instructies. Bij de registratie kan je je teamkeuze aangeven of je kan je inschrijven zonder team. Je kan je ook laten sponsoren of zelf een actie op poten zetten om fondsen te werven. 
  • Heb of had je kanker? Meld je dan gratis aan als eregast voor de activiteiten van je comité. Door je aan te melden als Vechter word je ook op de hoogte gehouden van speciale activiteiten.

Teams van deze Levensloop

Totale opbrengst € 20
Meer info
als iedere seconde (euro) telt ...
Totale opbrengst € 9 110
Meer info
De school die eruit springt!
Totale opbrengst € 1 287
Meer info
We are social runners ... We run because we can and just for the fun of it ...!! So let do this together!

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen