Hasselt 2024 | Levensloop

Hasselt 2024

Beste wandelaar, loper,

Wandel of loop eens voor het goede doel! Voor 10€ steun je ons in de strijd tegen kanker. Schrijf je alvast in  bij het team 'Los maar samen sterk!' (voor de individuele wandelaars) of bij je team naar keuze.

Schaats je liever? IJshockeyclub Haskey en andere schaatsclubs organiseren SAMEN met ons een 24 uur schaatshappening. Place to be: Ijshal Sport Vlaanderen, Gouverneur Verwilgensingel 13 in Hasselt.

Wij zorgen voor de nodige animatie. De Teams zorgen, zoals altijd, weer voor een natje en een droogje.

Tot 4 of 5 mei?

Groetjes,

Jean Baens, voorzitter Levensloop Hasselt

Start of vervoeg een team

Steun ons

Doe mee als vrijwilliger

Doe mee als Vechter

Welkom op de pagina van Levensloop Hasselt 2024

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die mensen die kanker hebben of hebben gehad in de bloemetjes zet. Tegelijk zamelt Levensloop ook geld in ten voordele van wetenschappelijk kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten. 

Het hele jaar door kan je deelnemen aan verschillende activiteiten in de buurt gaande van kleine activiteiten zoals workshops, lezingen en wandelingen tot een groots evenement. Tijdens dit evenement kan je samen wandelen en lopen in estafette en toon je je solidair met onze Vechters.

Doe mee!

  • Wil je meedoen aan een evenement? Ga naar de agenda, kies je evenement en volg de instructies. Bij de registratie kan je je teamkeuze aangeven of je kan je inschrijven zonder team. Je kan je ook laten sponsoren of zelf een actie op poten zetten om fondsen te werven. 
  • Heb of had je kanker? Meld je dan gratis aan als eregast voor de activiteiten van je comité. Door je aan te melden als Vechter word je ook op de hoogte gehouden van speciale activiteiten.

Sleutelmomenten

Teams van deze Levensloop

Totale opbrengst € 1 509
Meer info
Totale opbrengst € 1 155
Meer info
één doel één passie - sport
Totale opbrengst € 8 635
Meer info
Bewegen is belangrijk. Zo blijven we gezond !!!
Totale opbrengst € 2 024
Meer info
Belangrijker dan wie je volgt, is wie naast je wandelt!

Contact

Hasselt 2024, met de steun van

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen