YIN op stap met YANG | Neteland 2017 | Levensloop

Team YIN op stap met YANG

Contact

Neteland 2017

Team members (47)

Ingezameld: 10€
Ingezameld: 10€
Ingezameld: 10€
Ingezameld: 10€
Ingezameld: 10€
Ingezameld: 110€

Onze supporters

245
Els Mariën
Wij wilden het aangename aan het nuttige koppelen door een gezellige avond te organiseren op een superlocatie met top muzikanten. Wij en een 40-tal andere mensen konden genieten van muziek, een lach en een zwans bij een hapje en een drankje in fijn gezelschap. Dank aan iedereen die er was!!! xxx
30
Greet Mariën
buttonverkoop team Yin op stap met Yang
471
Wouter Geuens
Huiskamerconcerten
Teammember: Leen Mariën
1 000
Greet Marien
Op 07 mei 2017 heeft de muziekschool een geweldig toonevenement georganiseerd. En wat een toonmoment!!!! Zowel klein als groot hebben ons laten genieten van de leukste songs. Ongelooflijk veel talent hebben we gehoord, ondersteund door een geweldige ploeg van enthousiaste leerkrachten en medewerkers. Tijdens dit evenement werden desserten, drank, zelfgemaakte kaartjes & giraffe knuffels verkocht ten voordele van levensloop. Dit alles samen met de vrije giften gaf een geweldig eindresultaat. Bedankt muziekschool voor deze fijne samenwerking met een superfijn resultaat voor beide partijen.
1 010
Mariën Els
Op 3 juni organiseerden wij een tuinconcert in Ierse stijl. Veel dank aan de muzikanten van de groep Whiskey en de huisband. Ook veel dank aan de uitleners van materiaal, de helpers om alles op tijd klaar te krijgen en natuurlijk de bezoekers. Het was weer een geslaagde avond met leuk gezelschap, muziek, een hapje en een drankje!!
600
Greet Marien
Op 30 en 31 mei hebben we weer veel luisterplezier gehad dankzij de muziekschool. Dit tijdens de examenoptredens van samenspelgroepen, combogroepen, fanfares van bouwel, grobbendonk & herenthout, ... . Als wij de jury moesten zijn was iedereen met glans geslaagd. We hebben tijdens deze optredens getapt tvv levensloop. Dit heeft weer een heel mooi bedrag opgeleverd. Bedankt aan de muziekschool, helpers en uiteraard de aanwezigen. Weeral een evenement waar we met veel plezier naar terugkijken. Wat is er mooier dan muziek .... .

Help ons zo in onze missie: deel deze pagina met je vrienden en familie!