Doe mee aan Levensloop! | Levensloop

Doe mee aan Levensloop!

Ken jij onze Levensloop-evenementen al? Tijdens deze feestelijke evenementen zetten we mensen die kanker hebben of hebben gehad in de bloemetjes en zamelen we geld in om kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van patiënten en hun naasten te financieren. Volg deze 5 stappen als je ook graag wil deelnemen aan een Levensloop-evenement in je buurt: 

  1. Bekijk de agenda en ga op zoek naar een evenement in je buurt. 

  2. Schrijf je in! Het enige wat je tijdens de registratie moet doen is de Levensloop kiezen waaraan je wil deelnemen, vervolgens het evenement aanklikken en tot slot je teamkeuze aangeven. 

  3. Moedig je familie, vrienden en collega’s om mee te doen en elkaar - wandelend of lopend, af te lossen tijdens het Levensloop-weekend. Want samen is het veel gezelliger 😊 

  4. Als team kan je zelf ook fondsen werven door allerlei activiteiten te organiseren. Laat je sponsoren door familie en vrienden.  Wat inspiratie om je op weg te helpen? Download hier onze inspiratielijst! Op je eigen teampagina kan je bekijken hoeveel je team en de individuele deelnemers al hebben ingezameld!

  5. Het hoogtepunt is het Levensloop-evenement! Uit solidariteit met alle Vechters en hun naasten wandel of loop je in estafette samen met je team. Bedoeling is dat er altijd minstens één iemand van je team op het parcours aanwezig is gedurende het ganse evenement. Geniet ook van gratis optredens, kinderanimatie, van een hapje en een drankje en nodig al je supporters uit! 

Meedoen als vrijwilliger, Vechter of een Levensloop steunen kan uiteraard ook. Tot binnenkort! 

 

Reacties

Ik heb kanker en wil me graag inschrijven voor 22 april in Brugge

Motiveer je vrienden via je sociale media om ook Levensloop te steunen